Skip to main content

I'm looossing it

Uwwwaaa.... nak nangis rasanya. Dia dah jadi sebahagian dari diriku. Dulu, hari-hari aku tatap dia. Hari-hari aku layan dia. Picit sini, picit sana. Tapi kini, dia dah tiada. Semuanya salah sendiri. Tak jaga dia elok-elok. Tinggalkan dia merajuk sendirian. Akhirnya, dia kini telah menjadi milik orang lain..... Sedihnya....
Aku sedang cuba mendapatkannya kembali. Mesti! Walaupun hakikatnya ia terlalu sukar. Tak sanggup melihat dia pergi begitu sahaja. Dia telah kubelai sekian lama. Aku mahu dia menjadi sahamku dunia dan akhirat. Dia terlalu penting! Mesti dapatkannya kembali. Mesti! Uwwwaaaaa.....



Peringatan buat diri yang lalai: Kalau punya buah hati (tak kira la blog ke, anak ke, sapa ke), jaga elok-elok. Jangan biar kasihmu expired. Kena renew selalu! Jangan sampai melepas... isk... sob... sob...

Comments

  1. Salam...bulan puasa bulan kesabaran...kalau ada yang hilang tu banyak2kan bersabar..innas sabr ma'an nasr..alhamdulillah...sy dah buat blog tp x pakai wordpress..lawat2 la dan kalau ada komen..dipersilakan..masih baru dan bertatih...mohdkamel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. innan nasr ma'as sabr..ini yg btul kot...atas td tu mcm salah je

    ReplyDelete
  3. Tahniah ustaz atas blog tu. Saya dah tengok. Layout memang cantik. Content? Haaa kena masukkan cepat-cepat sikit. Semoga usaha itu diberkati Allah s.w.t.

    ReplyDelete
  4. Insyaallah content tu akan dimasukkan dari semasa ke semasa..syukran atas pandangan...moga jadi ruang untuk bertukar2 pandangan dan pendapat juga..twitter tu fungsi utamanya apa ek?

    ReplyDelete
  5. tu yang letih pakai blog berbayor tu...

    ReplyDelete
  6. Hasanah..salam persaudaraan..harapnye masih ingat kat saya.Saya doakan Hsanah dan anak anak sentisa dlm lindungan NYA
    Semoga diakhir ramadahn ini kita sama sama..beroleh rahmat darinya
    salam eid mubarak

    ReplyDelete

Post a Comment