Skip to main content

Nafkah anak yatim

Ting tong!

Bila lah nak sambung diskusi tentang nafkah anak yatim? Erm... minggu lepas-lepas sibuk. Minggu depan lagi lah sibuk sebab dah mula dapat skrip peperiksaan untuk disemak. Argh....

Comments

  1. Assalammualaikum my long lost friend,
    Memang benar Allah akan menduga hamba-Nya mengikut kemampuan hamba-Nya. Aku tahu kau seorang yg sgt kuat dan tabah, walaupon aku last cakap dgn kau tahun 1992.
    Aku pegi Kajang semalam makan sate Samuri lepas outstation KL. Carik SMAP Kjg dah tak jumpa! Ya Allah malunya rasa kat member..dah jauh benar berubah bandar Kajang ni sejak aku last visit tahun 1992. Pemutusnya, aku balik tanpa dpt melawat alma mater kita yg tercinta tu. Ini pun dugaan Allah juga.
    Kalau sempat, visit ler blog aku or email aku.

    ReplyDelete
  2. Kabare Dalin? Waa... lama tak jumpa.
    16 tahun dah ke Dalin tak turun KL? hihi...

    ReplyDelete
  3. Naik KL tu setahun ada lah 5-6 kali. Tapi nak belok ke Kajang tu, tambahan nak ke SMAP, baru ni je lah nak mencarik..hope you are doing fine with kids..

    ReplyDelete
  4. Kanak5 tu ok je Alhamdulillah. Depa tunggu auntie Dalin mai Penang :)

    ReplyDelete
  5. salam Dr. hopefully Dr. cepat2 recover...xsabar nak tengok Dr.live harini..InsyaALLAh nak pergi...

    BTW, boleh tak Dr. prepare or advice any book utk reference cara terbaik menjaga anak2 yatim....

    ReplyDelete

Post a Comment