Apple iPad Online Workshop during Covid-19 about Teaching Arabic language on the iPad. Link video di dalam

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

Thursday, 23 April 2020

Apple iPad Online Workshop during Covid-19 about Teaching Arabic language on the iPad. Link video di dalam

Pada 22 April 2020, diberi peluang untuk berkongsi ilmu tentang pengajaran bahasa Arab secara asynchronous dengan menggunakan iPad. Gigih la jugak nak i'rab jumlah ismiyyah, i'rab jumlah fi'liyyah dll huhuu lama sangat tinggal kerja mengi'rab ni.
Penganjur utama program ini ialah UKM & UTEM. Alhamdulillah kerjasama yang baik.

Berikut info program:

w
by Dr. Hasanah Abd Khafidz (UKM)
Host : Dr. Juffrizal Bin Karjanto (UTeM)
Moderator : En. Muhamad Syukri Sulaiman (MRSM Taiping)
Wednesday, Apr 22, 2020 2:30 pm | 1 hour 30 minutes | (UTC+08:00) Kuala Lumpur, Singapore
Platform used: Webex

Berikut pula merupakan rakaman sesi saya. Ma sha Allah. Ana punya lidah ada sikit belit lah!



Sebenarnya, sebelum program saya dok plan nak cakap Arab je. Sekali bila dah mula program, semua pakat cakap omputeh, saya pun pusing2 speaking London la jugak :D

Maafkan kekurangan ambe yang lemah ni ya.

Jangan lupa subscribe channel Youtube saya: https://www.youtube.com/user/hasanah321

Terima kasih!

#covid19 #ipad #appleteacher #aplp #teachingarabic


No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage