Reformasi UrusPusaka.com

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

Thursday 7 May 2015

Reformasi UrusPusaka.com

rama-rama


Tarikh ditulis: 2008-03-10 17:08:58
Oleh: Dr. Hasanah binti Abd. Khafidz


 

Assalamualaikum,


UrusPusaka.com kini berwajah baru. Selepas pemergian suami tercinta yang bertanggungjawab mencetuskan inspirasi pembangunan laman web ini dan kelahiran puteri yang saling tak tumpah seiras wajah ayah yang tak pernah dilihatnya, saya mula mengutip semangat untuk meneruskan apa yang telah dimulakan.

Dalam versi terkini, saya menggunakan theme baru yang lebih ringkas. Satu ciri penting yang ada dalam versi ini ialah konsep komuniti melalui pengwujudan FORUM bagi memudahkan para pengunjung berbincang mengenai masalah pengurusan harta pusaka. Sila daftar secara percuma dalam UrusPusaka.com dan aktifkan diri anda dalam forum.

Sila ambil perhatian bahawa mulai hari ini para pengunjung tidak lagi dibenarkan menghantar soalan melalui 'comment'. Jika saudara mempunyai sebarang persoalan, sila baca dahulu pos dan thread dalam laman ini kerana mungkin jawapannya ada di mana-mana. Jika tidak menemui jawapan, barulah kemukakan soalan anda dalam forum.

Bersama-samalah menjalin perkongsian ilmu, pengalaman & citarasa. Semoga usaha kita yang sedikit ini akan dapat membantu umat Islam merancang masa depan diri dan keluarga. Dan semoga Allah s.w.t. melimpahkan rahmat buat kita semua dan juga buat pencetus inspirasi iaitu yang dirahmati, Ustaz Rosdi Yusof (meninggal 19 Disember 2007).

Admin UrusPusaka.com
Dr. Hasanah
www.drhasanah.com

===========
Artikel ini pada asalnya diterbitkan di uruspusaka.com, namun sekarang dikumpulkan di drhasanah.com untuk memudahkan pengurusan.
===========


No comments

Post a Comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage