Persidangan Kebangsaan Alam dalam Kesusasteraan

Screenshot laman sesawang Seminar Kebangsaan Alam dalam Kesusasteraan

My another Joomla project.

Alhamdulillah, laman sesawang (Pengarah tak guna perkataan laman web!) ini telah saya siapkan. Jenguk-jenguklah http://alamsastera.usm.my terutamanya bagi yang meminati sastera, kesusasteraan Islam, pencinta alam bla...bla.... Ops! Jangan lupa scroll down laman tu dan klik kat 'webmaster' :)

Sempena Maulid al-Rasul ini mungkin indah juga kalau kita mengenang betapa baginda Rasulullah s.a.w. sentiasa menjaga kelestarian untuk umat Islam. Tutur bahasa baginda pula sarat dengan nilai sastera walaupun yang mahu disampaikan ialah dakwah akidah, akhlak dan penyampaian hukum.

Hmm.... bunyinya macam boleh jadi tema Maulid Nabi tahun depan ni, hihiii
Share:

4 comments:

 1. slm maulidur rasul,moga maulud Nabi s.a.w ini memberi impak yang baik kpd seluruh umat Islam,inshaAllah. Dan tahniah jgk buat doc sbb jadi webmaster yg aktif..hihi,smga ianya membawa manfaat kpd semua..inshaAllah. (antonasi sdkt serius sbb dah besau...hihik)

  ReplyDelete
 2. Dah beso ke atau baru beso? (dah tua ngan baru tua... lain juga maksudnya, heheheh)

  ReplyDelete
 3. Waaaa..!!!!waaaa..!!!huhuk..dah besau ler..(teriak spt pakcik kordi dan lembunya dlm majalah Ujang ka Apo! ntah..hehe)

  ReplyDelete
 4. amboi2!!!!!!!!!!
  haila tapai..haila nasib...

  ReplyDelete

Search This Blog

Dr. Hasanah binti Abd. Khafidz

Dr. Hasanah binti Abd. Khafidz
Pensyarah Kanan, Program Pengajian Dakwah dan Kepimpinan, Pusat Kesejahteraan Insan dan Komuniti, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia

Follow by Email

Special workshop during Covid-19

Professional Learning Fifth Session tomorrow, 5 April 2020. Topic: Producing your movie with iMovie by Dr Hasanah Abd Khafidz Time: A...

Labels

Blog Archive

Recent Posts