Tukar! Tukar!

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

Sunday, 4 November 2007

Tukar! Tukar!

Salam raya, salam ketupat dan rendang buat semua.

Entah apalah aura hari ini. Tiba-tiba je rasa nak restructure balik segala website yang saya mantain. Sebenarnya, ada 4 website yang saya bangunkan.
1. www.drhasanah.com
2. www.rosdi.net
3. www.uruspusaka.com
4. www.baruuuuuuuuuuu punya website

Rasa-rasanya, kalau domain drhasanah tu, tak sesuai digunakan untuk ta'lim fiqh munakahat. So, hari ni, nak tukar yang tu untuk portfolio, e-learning dan maybe personal blog sahaja. Maksudnya, semua yang lebih banyak relation dengan my official job. Manakala fiqh munakahat dan segala yang berkaitan dengan kahwin-kahwin akan tukar rumah, pegi ke domain yang keempat.

Nanti ye. Bila dah siap setup baru nak cerita-cerita kat sini. Sebenarnya, domain name tu beli lama dah. 7-8 bulan jugaklah, tapi tak de content pun. Sebabnya, asalnya nak buat projek lain. Adoiii... banyak projek!

Ok, nantikan wajah baru projek baru yang diperbaharui ni!

:)

Sebelum berpindah rumah, eloklah kita bersalam-salam mintak maaf zahir batin noooo.....

No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage