Tukar! Tukar!

Salam raya, salam ketupat dan rendang buat semua.

Entah apalah aura hari ini. Tiba-tiba je rasa nak restructure balik segala website yang saya mantain. Sebenarnya, ada 4 website yang saya bangunkan.
1. www.drhasanah.com
2. www.rosdi.net
3. www.uruspusaka.com
4. www.baruuuuuuuuuuu punya website

Rasa-rasanya, kalau domain drhasanah tu, tak sesuai digunakan untuk ta'lim fiqh munakahat. So, hari ni, nak tukar yang tu untuk portfolio, e-learning dan maybe personal blog sahaja. Maksudnya, semua yang lebih banyak relation dengan my official job. Manakala fiqh munakahat dan segala yang berkaitan dengan kahwin-kahwin akan tukar rumah, pegi ke domain yang keempat.

Nanti ye. Bila dah siap setup baru nak cerita-cerita kat sini. Sebenarnya, domain name tu beli lama dah. 7-8 bulan jugaklah, tapi tak de content pun. Sebabnya, asalnya nak buat projek lain. Adoiii... banyak projek!

Ok, nantikan wajah baru projek baru yang diperbaharui ni!

:)

Sebelum berpindah rumah, eloklah kita bersalam-salam mintak maaf zahir batin noooo.....
Share:

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Dr. Hasanah binti Abd. Khafidz

Dr. Hasanah binti Abd. Khafidz
Pensyarah Kanan, Program Pengajian Dakwah dan Kepimpinan, Pusat Kesejahteraan Insan dan Komuniti, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia

Follow by Email

Finally I'm A Certified Apple Professional Learning Provider

After so many years, finally, I was certified as an Apple Consultant. This means that I have a lot of tasks to do to add more values to our ...

Labels

Blog Archive

Recent Posts