Skip to main content

Kuiz Asas Perkahwinan

Yes!!! Seronoknya duduk dalam universiti. Proses pembelajaran tidak pernah berhenti dan tidak pernah dibenarkan berhenti! Tak kira lah kita sebagai pelajar, pensyarah atau penolong penggawa Tekun!!! hihiii...

Hari ni saya dan wakil-wakil dari setiap pusat pengajian di USM telah 'dikurung' dalam makmal komputer untuk buat projek besar berkaitan e-learning. Kebesaran projek tersebut tak boleh dilihat dengan mata kasar sebab namanya pun 'e', bukan 'k' atau seumpamanya. Esok kami akan teruskan lagi kedahsyatan projek ni.

Selepas kena kuarantin tadi, rasa macam nak release tension lah sikit, maka terhasillah kuiz teka silangkata asas perkahwinan macam kat bawah ni. Hmm... kalau dah tak ada kerja, silalah cuba ya :)

crossword puzzle for muslim marriage


*******************
Pelajar saya yang ambil HIS 224: Institusi Kekeluargaan Islam, anda mesti cuba kuiz ni.

Prof. Abd. Karim Alias & Dr. Zuraida, terima kasih kerana kuarantin kami dan kongsi banyak ilmu :D

Comments

  1. agar prof leh bt byk lg kuiz yg mcm ni..

    ReplyDelete
  2. norrijah saidin24 July 2009 at 10:56

    saya dah try kuiz tu tp tak berjaya jwb satu soalan sbb dr silap eja poligami.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    saya ada try buat kuiz tersebut.
    seronok...
    ada salah 3 4 ... :)
    diperbanyakkan lagi kuiz mcm nih...bagus utk menajamkan fikiran/ilmu pengetahuan...

    ReplyDelete
  4. oppss..xleh jawab kuiz neh lagi...kne amek pper nyer dlu..wahahahha..xsabo nak amek lerr...pandang kehadapan semua wahai kawan2ku...hahhah

    ReplyDelete

Post a Comment