Skip to main content

Tergendala



Banyak sangat benda yang berlaku kebelakangan ni. Student lama dan baru dah masuk semula ke desa untuk sesi 2008/2009. Kuliah pula bermula hari ni. Macam biasa, kena ajar subjek paling panas: MUNAKAHAT a.k.a. Institusi Kekeluargaan Islam..... selain beberapa subjek lain termasuk subjek master.

Malam tadi buat rondaan kat desa-desa dalam USM. Pukul 2 pagi baru habis. Hening, sunyi, tenang, sedih, marah, benci, risau... macam-macam perasaan timbul tengok USM after dark. Pagi ni pening lalat... ngantuk maaa.....

Dalam masa yang sama servis hosting untuk blog ni dah nak expired, nak kena renew balik. Cadang-cadang nak pindah server, so, banyak pula isu teknikal yang akan timbul. Untuk beberapa hari mungkin tak dapat update apa-apa sebab nak kena selesaikan perkara ni dulu. Ada banyak domain sharing dalam hosting ni, so , banyak kerja la nak buat. Sabar ye, nantilah bila dah selesai isu teknikal kita gegarkan Malaysia!!! hihii...


sebenarnya...
banyak sangat benda nak ditulis kat dalam ni.... terlalu banyak, tapi biarlah ia menjadi mIstEri......

Comments

  1. Salam ,

    I before this, took Munakahat (if not mistaken) under Atikullah ...

    drop by ere ...

    any others interesting writing from u DOCTOR?

    ReplyDelete

Post a Comment