Skip to main content

Tukar! Tukar!

Salam raya, salam ketupat dan rendang buat semua.

Entah apalah aura hari ini. Tiba-tiba je rasa nak restructure balik segala website yang saya mantain. Sebenarnya, ada 4 website yang saya bangunkan.
1. www.drhasanah.com
2. www.rosdi.net
3. www.uruspusaka.com
4. www.baruuuuuuuuuuu punya website

Rasa-rasanya, kalau domain drhasanah tu, tak sesuai digunakan untuk ta'lim fiqh munakahat. So, hari ni, nak tukar yang tu untuk portfolio, e-learning dan maybe personal blog sahaja. Maksudnya, semua yang lebih banyak relation dengan my official job. Manakala fiqh munakahat dan segala yang berkaitan dengan kahwin-kahwin akan tukar rumah, pegi ke domain yang keempat.

Nanti ye. Bila dah siap setup baru nak cerita-cerita kat sini. Sebenarnya, domain name tu beli lama dah. 7-8 bulan jugaklah, tapi tak de content pun. Sebabnya, asalnya nak buat projek lain. Adoiii... banyak projek!

Ok, nantikan wajah baru projek baru yang diperbaharui ni!

:)

Sebelum berpindah rumah, eloklah kita bersalam-salam mintak maaf zahir batin noooo.....

Comments